INFO: +420 734 125 750 | obec@vidce.cz
Dnes je 27. července 2024 a svátek má Věroslav 29°C | Zítra Viktor 22°C

Zeleninové lasagne s šéfkuchařem – Tomášem Černým

11. března 2021 | Základní škola

Nadpis článku

Tomáš Černý se vyučil kuchařem v Praze ve známém hotelu Ambassador. Své první jídlo – svůj oblíbený segedínský guláš – připravil už ve dvanácti letech. Ve svém profesním životě pak měl velké štěstí na lidi, kteří ho vedli, učili a inspirovali. Ať už jde o charismatického Vito Mollicu (první šéfkuchař Hotelu Four Seasons v Praze, který nemalým dílem přispěl k získání michelinské hvězdy pro restauraci Allegro) nebo restauratéra Riccarda Lucqueho, který mu s důvěrou svěřil vedení kuchyně v restauraci La Finestra in cucina. Z Finestry, kde Tomáš působil od prvního dne, se za sedm let stala jedna z nejuznávanějších italských restaurací v Praze.  

A právě tento šéfkuchař s námi vařil zeleninové lasagne, které byly vynikající. A kdo se společně s ním toto jídlo naučil? Opět sestrerské duo Elen a Ester Bukovjanovy, dále Šimon Urban, Aneta Randusová, Patricie Nerádová, Šárka Dobešová a Nicol Nováková.

Mgr. Šárka Pekařová



Fotogalerie 15 fotek

+9

Sledujte nás i na sociálních sítích

Aplikace Digiregion