Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Poznejte Radost!

Chcete poznat Denní stacionář Radost? Přijďte k nám na návštěvu!

Jestli se cítíte osamělí, některé věci už třeba, vzhledem k věku nebo zdravotnímu omezení, hůře zvládáte, potřebujete pomoc, radu nebo jen být mezi lidmi, přijďte s námi pobýt, strávit pár příjemných chvil nebo zažít třeba i něco nového.

V Denním stacionáři Radost je nám spolu dobře. Společné chvíle trávíme v našem příjemném „obývacím pokoji“, odpočívárně nebo s kafíčkem na venkovní terase ve stínu pod markýzou.

Děláme to, co nás baví a na co máme dostatek energie. Odpočíváme, povídáme si, někdy se trochu protáhneme, zpíváme si, čteme, luštíme křížovky a hádanky, hrajeme hry, taky tvoříme a vyrábíme hezké věci. Jdeme se projít do parku, na krásnou farní zahradu, na kafíčko do kavárny nebo na náměstí na zmrzlinu. V létě si venku na ohni opečeme špekáček nebo usmažíme výbornou vaječinu. Občas si i zajedeme na výlet.

Když něco důležitého potřebujeme zařídit, vždy se nám dostane profesionální pomoci i rady, vždy nám někdo pomůže vše hladce zvládnout.

Pokud chcete Denní stacionář Radost poznat a dozvědět se více o těch, kdo ho tvoří, zastavte se, třeba jen na chvilku, na přátelské posezení. Najdete nás v Rožnově pod Radhoštěm v budově Charity vedle kostela.

Neváhejte, zastavte se, rádi Vám podáme bližší informace.

Nebo volejte na telefonní číslo 603 549 642.

Přijďte si Radost k nám užít. S Radostí Vás přivítáme!

Za Charitu Valašské Meziříčí

Zlatuše Lušovská – vedoucí DS Radost

Sdílet: