Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Odborné DLUHOVÉ Poradenství v obci Vidče



Mgr. Jiří Janko
DLUHOVÝ PORADCE
Člověk v tísni, o. p. s.

Mobil: (+420) 777 499 477

E-mail: jiri.janko@clovekvtisni.cz


Dluhové poradenství je BEZPLATNĚ nabízeno:

  • v místě bydliště (nebo dle dohody)
  • a každý Čtvrtek   9:00 – 12:00 v prostorách vestibulu Kulturního domu Vidče

VHODNÉ SE PŘEDEM OBJEDNAT


Člověk v tísni nabízí dluhové poradenství nově i v obci Vidče

Problematika dluhů a exekucí je v České společnosti stále velkým tématem a nejinak je tomu v rámci okresu Vsetín. Obec Vidče se dohodla na spolupráci se společností Člověk v tísni, o.p.s., která se dluhovému poradenství věnuje již více než 11 let.

V rámci dluhového poradenství poskytuje Člověk v tísni všem lidem bez rozdílu komplexní péči. Se zájemci o dluhové poradenství jsou řešeny příčiny vzniku předlužení, orientace a zmapování celé situace, podpora v komunikaci s věřiteli a exekutory, podávání návrhů na zastavení neplatných exekucí. Člověk v tísni má rovněž od Ministerstva spravedlnosti ČR potřebnou akreditaci ke zpracování a podávání insolvenčních návrhů – pomoc je poskytována nejen v rámci přípravy a podání návrhu na oddlužení (lidově osobní bankrot), ale také v průběhu oddlužení.

„Začátkem června 2019 vstoupila v platnost novela insolvenčního zákona. Věříme, že nové podmínky pro vstup do oddlužení otevírají dveře většímu počtu předlužených lidí. Naše vize je se co nejvíce přiblížit předluženým lidem a nabídnout jim pomocnou ruku v řešení jejich nelehké životní situace. Nabízíme proto možnost konzultací přímo v místě bydliště, kdy docházíme za konkrétními lidmi,“ uvádí Jiří Janko, který má dluhové poradenství na Valašsku za organizaci Člověk v tísni na starosti.

Dluhové poradenství je nabízeno DISKRÉTNĚ (popřípadě anonymně) a BEZPLATNĚ (což zahrnuje také návrhy na Oddlužení) a to nejen v místě bydliště. Od čtvrtka, 23. 1. 2020 mohou lidé využít dluhové poradenství také v prostorech vestibulu Kulturního domu (Vidče 96),kde bude dluhový poradce přítomen každý týden od 9 do 12 hodin.

Před návštěvou poradny doporučujeme předchozí telefonické objednání. Ve Vidči a okolí působí Mgr. Jiří Janko (email: jiri.janko@clovekvtisni.cz, telefon: 777 499 477), který se této problematice věnuje již řadu let. Neváhejte se obrátit o radu či pomoc. Nikdy není pozdě a můžeme Vám pomoci najít řešení.

Sdílet: